Is uw keuken aan een grondige keukenrenovatie toe, maar heeft u eigenlijk geen budget voor een grondige verbouwing? Of heeft u gewoon geen zin in veel rommel in huis, waar u wekenlang in zit? Laat uw keukenrenovatie dan over aan de specialisten van Technicolor Customs uit Rotterdam, niet ver van Den Haag. Wij geven uw keuken namelijk op een relatief simpele manier een totale make-over. Dit kan op twee verschillende manieren: door het wrappen of laten spuiten van uw keukenkastjes. Wij vertellen u hier graag meer over.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Kies voor een simpele manier van keukenrenovatie

Als u uw keuken op een simpele manier wilt laten renoveren, kies dan voor het laten wrappen of laten spuiten van de deurtjes van uw keukenkastjes. Deze worden dan voorzien van een mooi kleurtje en desgewenst een mooi effect, zoals metallic of een modern mat effect. Deze effecten kunnen zowel met wrappen als met spuiten bereikt worden:

  • Bij wrappen worden uw keukenkastjes ‘ingepakt’ in een professionele folie. Deze folie kan allerlei kleuren hebben en is verkrijgbaar met verschillende effecten. De folie verhult ook lichte beschadigingen en oppervlakkige oneffenheden.
  • Bij het spuiten van uw keuken zijn er nog veel meer kleuren mogelijk. Hierdoor kunt u bij een keukenrenovatie alle kanten op, eventuele beschadigingen kunnen hersteld worden en zullen weer als nieuw zijn na het laten spuiten van uw keuken.

Laat u adviseren

Wilt u ook een keukenrenovatie op een eenvoudige manier, door middel van het laten wrappen of spuiten van de deurtjes van de keukenkastjes? Laat u door onze ervaren specialisten persoonlijk adviseren over de mogelijkheden en de beste opties. De experts komen graag bij u langs. Maak een afspraak door te bellen of te WhatsAppen naar +31 (0)102613613.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!