Wist u dat u ook uw keuken kunt laten wrappen bij Technicolor Customs uit Gouda, nabij Rotterdam? Technicolor Customs is, zoals onze naam al aangeeft, gespecialiseerd in het verbeteren van uw rijervaring als u auto rijdt. Dit doen wij onder andere door het wrappen van auto’s. Dit betekent dat we uw auto ‘inpakken’ in een speciale folie, die uitgevoerd wordt in allerlei mooie kleuren. De folie heeft desgewenst ook nog eens een speciaal effect. Zo kan de folie een metallic effect hebben, of juist een mat effect.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Hierom moet u uw keuken laten wrappen

Dit effect kan ook in uw keuken, of elders in uw interieur plaatsvinden. Het idee is eigenlijk hetzelfde: de deuren van uw keukenkastjes worden voorzien van een folie, die uw keuken eenvoudig een mooie uitstraling kan geven. Eventuele kleine beschadigingen en oneffenheden worden verborgen. En dat op een eenvoudige manier: keukenwrapping. Zou u graag een nieuwe keuken willen, maar heeft u daar een te klein budget voor? Met keukenwrapping geeft u uw keuken relatief eenvoudig en voor een aantrekkelijke prijs een geheel nieuwe uitstraling. Alsof uw keuken gerenoveerd is! Dit niet het enige, want alle kastdeurtjes in uw huis kunt u laten wrappen, ook buiten uw keuken.

Maak een afspraak om de mogelijkheden van keukenwrapping te bespreken

Zou u ook willen weten wat de mogelijkheden zijn om uw keuken te laten wrappen? Wij komen graag bij u langs om te bekijken hoe u uw keuken kunt laten wrappen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan door te bellen naar +31 (0)102613613 of stuur ons een Whatsapp-bericht. Wij helpen u dan graag verder met keukenwrapping of eventueel het spuiten van uw keuken wanneer u dit wenst.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!