Bij Technicolor Customs kunt u behalve uw auto ook uw keuken laten wrappen of spuiten. Bij wrappen worden de deuren van uw keukenkastjes voorzien van een follie, om oppervlakkige beschadigingen te verhullen en om uw keuken qua kleur en uitstraling helemaal te veranderen. Heeft u liever een tot in de puntjes strak gemaakte keuken? Kies dan voor het laten spuiten van uw keuken. Dit kan in elke gewenste kleur en ook hier kunt u kiezen voor een mat, glanzend of metallic effect. Met de specialisten van onze keukenspuiterij kunt u alle kanten op.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Hoe gaat uw keuken laten spuiten in zijn werk?

Voordat er begonnen kan worden aan het laten spuiten van uw keuken of elders in uw interieur, komen wij deze eerst demonteren bij u. De deurtjes worden eerst goed gereinigd en licht opgeschuurd, zodat de verf goed pakt en het resultaat verbluffend zal zijn. Na een grondige inspectie gaat de laatste laklaag er op en maken wij de kastjes als nieuw. Bent u benieuwd naar de resultaten die onze keukenspuiterij in uw keuken kan bereiken met spuiten of wrappen? Schakel dan de specialisten van Technicolor Customs uit Nesselande, niet ver van Rotterdam.

Maak een afspraak met onze keukenspuiterij

Wilt u uw keuken of auto een geheel nieuwe uitstraling geven en wilt u eventuele oneffenheden of kleine beschadigingen verhullen op een relatief simpele manier? Bespreek dan de mogelijkheden met ons. Dit kan door te bellen naar +31 (0)102613613 of een WhatsApp-bericht te sturen. Dit kan overigens op hetzelfde nummer. Onze specialisten komen dan bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken om uw keuken te laten spuiten. Ontdek alle mogelijkheden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!