Lak bescherming ten top

Sinds een aantal jaar is er een nieuw product op de markt die uw auto een extra bescherming geeft, extreem waterafstotend is en bovendien ook nog eens een mooie glans geeft. Zogenaamde ceramische coatings, glascoatings, nanocoatings, SiO2 of Si3D coatings zijn allemaal verschillende namen voor een en hetzelfde product.

Bij de meeste mensen bekend als een Glascoating.

Deze coating wordt zo genoemd omdat de werkzame stof in deze producten een belangrijk bestanddeel is voor het maken van glas. Tijdens het aanbrengen vervliegt de drager en blijft een polymeer/keramisch mengsel achter, deze maakt een hechte verbinding met de onderliggende lak.

Om een coating zo goed mogelijk de kans te geven te kunnen hechten moet het oppervlak extreem schoon zijn. Ook moeten eventuele beschadigingen, krasjes of swirls eerst verwijdert worden aangezien je in principe niet meer onder de coating kan komen (tenzij nodig). Hierdoor is het dus nodig om voorafgaand aan het aanbrengen van een coating uw lak in topconditie te brengen. Deze topconditie bereiken wij door de auto volledig te ontdoen van verontreiniging en de lak vervolgens door middel van verscheidene polijst stappen terug te brengen naar haar beste staat.

Na het bekijken van de staat van uw auto kunnen wij adviseren wat de juiste strategie is voor het plaatsen van een coating. Onze coatings komen met een garantie* en bieden u minimaal 2 jaar of 30.000 km bescherming. Afhankelijk van hoe deze verzorgd wordt kan deze zelfs tot 8 jaar blijven zitten. Coatings kunnen toegepast worden op verschillende delen van uw auto alsmede op de ruiten en velgen.

*Garantie in overeenstemming met de algemene voorwaarden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!