Case afbeeldingen

Het bijzondere aan ons vak is dat we vaak aan speciale of interessante voertuigen mogen werken. Zo ook in de volgende case. Een klant met hoge verwachtingen, en terecht! Zijn SL was toe aan een full detail en wilde dit laten uitvoeren door een professional met aandacht voor het vak. Wij werken vanuit onze passie en leveren alleen werk af als we daar zelf 100% achter staan.

Case Beschrijving

Tijdens de behandeling van deze prachtige SL400 hebben wij werkelijk alles uit de kast gehaald. De klant is voor een Full detail gegaan met een subliem resultaat.

Na een volledige decontaminatie hebben wij de auto grondig met de hand gewassen. De Mercedes is hierna met lucht en speciale, ultra-zachte droogdokken compleet gedroogd. Alle hoekjes en gaatjes zijn hierbij nagelopen.
Het is een lastige kleur om goed op te zien welke stappen er nodig zijn, maar met de juiste belichting en goed kijken een mooi plan van aanpak kunnen maken. Dit stappenplan sloeg uitstekend aan op de lak en we hebben alle grote en kleinere defecten uit de lak kunnen polijsten. Uiteraard moet je zo’n goed verzorgde auto de bescherming geven die het verdient. De #Labocosmetica STC + HPC is een fantastische combinatie en levert alles wat je van een keramische (glas) coating mag en kan verwachten. Een degelijke bescherming en ultieme glans! Met de juiste zorg kan deze coating tot wel 6 jaar of 90.000 km stand houden. Dat zijn pas cijfers!

 

Bent u ook benieuwd wat wij voor uw voertuig kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!