Op de snelweg ziet u het steeds vaker: een auto die door deze te wrappen, er fantastisch uitziet, zodat deze goed opvalt op de snelweg bij bijvoorbeeld Rotterdam. Car wrapping door Technicolor Customs in Rotterdam geeft uw auto een schitterende matte of satijnen afwerking, ook door de opvallende kleuren die er mogelijk zijn. Zelfs diverse prints zijn mogelijk. Door middel van autowrapping voldoet uw auto helemaal aan uw wensen. Uw auto rijdt dan namelijk niet alleen heerlijk, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit! Auto Detailing Rotterdam, het kan allemaal bij Technicolor Customs!

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw auto stralen door deze te laten wrappen door een specialist uit regio Rotterdam

Als echte autoliefhebber wilt u natuurlijk dat uw auto goed opvalt op de wegen rondom Rotterdam of ergens anders. Dat is een goede reden om de mogelijkheden van autowrapping door dé specialist in de omgeving van Rotterdam eens te bekijken. Wij hebben namelijk veel keuze wat betreft de folie die wij voor car wrapping van auto’s in heel Nederland – dus niet alleen in Rotterdam – gebruiken. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren en kunt ook kiezen voor folie met bijvoorbeeld een metallic, extra glans of juist mat effect.

Verhul kleine beschadigingen

Het laten wrappen van uw auto bij de auto detailing specialist uit Bergschenhoek, nabij Rotterdam, heeft meer voordelen dan alleen een blits uiterlijk. Iedere automobilist gebeurt het wel eens. U schampt een paaltje, rijdt ergens lichtjes tegenaan of iemand botst per ongeluk zachtjes tegen uw auto aan. Hierdoor ontstaat er hele lichte schade, die het de moeite niet waard is om dit te laten repareren. Toch stoort u zich eraan. Ook dit kan opgelost worden met car wrapping door onze specialisten in Rotterdam. De oneffenheden worden afgedekt met folie, zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Deze oplossing is vaak goedkoper dan schadeherstel, en uw auto ziet er hierdoor nóg mooier uit! Ontdek alle mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)102613613. U kunt ook een WhatsApp-bericht sturen naar dit nummer. We zijn hier bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur – 17:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!