Uw auto schoonmaken, dat doet u meestal natuurlijk zelf, maar Technicolor Customs, dé specialist uit Rotterdam, nabij Schiedam, doet dit graag voor u op een vakkundige manier. Dit is niet alleen makkelijk, maar wanneer u uw auto laat wassen en poetsen door dé auto expert van regio Rotterdam, dan bent u met car cleaning verzekerd van een oogverblindend en stralend resultaat. Bovendien is het ook nog eens erg praktisch om deze taak uit te besteden aan een échte professional! Van een mooie, schone auto worden wij blij!

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw auto schoonmaken met professionele middelen in de buurt van Rotterdam

Een auto schoonmaken doen de meeste mensen op zaterdagmiddag, gewoon thuis op de stoep, met een emmertje sop, een zeem en een spons. Maar af en toe is het fijn als uw auto grondig wordt gereinigd en gepolijst, door een car cleaning specialist in de buurt van Rotterdam. Zo’n specialist in het grondig wassen van uw auto is Technicolor Car Care uit Bergschenhoek, vlak bij Rotterdam. Voor het grondig wassen en poetsen van uw auto worden professionele schoonmaakmiddelen gebruikt. Ook voor de afwerking wordt uw auto gepoetst met speciale was, zodat uw auto er schitterend uitziet. Dat is wel zo fijn, bijvoorbeeld voor bijzondere gebeurtenissen zoals bruiloften en begrafenissen. Het wassen en poetsen van uw auto door een specialist uit de omgeving van Rotterdam is dus niet alleen gewoon heel fijn, maar soms ook noodzakelijk. De hulp van een car cleaning specialist uit de omgeving van Rotterdam is soms dus ook gewoon essentieel.

Vraag ons om advies voor car cleaning nabij Rotterdam

Heeft u behoefte aan het grondig laten wassen, schoonmaken en poetsen van uw auto, kom dan met uw auto bij ons langs in Bergschenhoek, niet ver van Rotterdam. Onze experts staan graag voor u klaar met persoonlijk advies en een gemotiveerde houding! Neem contact met ons op als u advies nodig heeft over wat de beste manier is om uw auto te laten wassen, poetsen en vanbinnen te laten schoonmaken door onze specialisten in de buurt van Rotterdam. Dit kan door te bellen of Whatsappen naar +31 (0)102613613. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide dienstverlening.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!