Auto detailing is niets meer of minder dan het perfectioneren van het uiterlijk van uw auto. Dit kan door de auto grondig te detailen (poetsen en polijsten) maar bijvoorbeeld ook door de auto te voorzien van uw auto van mooie folie, iets wat Technicolor Customs uit Gouda, nabij Rotterdam ook doet. Deze folie kan diverse doeleinden hebben. U kunt uw auto laten wrappen om deze een optimale uitstraling te geven met een bijzondere kleur of een bijzonder effect, zoals metallic of juist mat. Of kies voor een blinderende folie op de ramen, voor meer privacy in de auto. Ook een beschermende (antikras of antisteenslag) folie behoort tot de mogelijkheden.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Met auto detailing door de specialist in regio Rotterdam kunt u alle kanten op

Auto detailing geeft u veel mogelijkheden, zeker wanneer u dit laat doen door een specialist uit de omgeving van Rotterdam. U heeft bij ons de keuze uit veel verschillende soorten folie, in allerlei kleuren en met allerlei effecten. Al deze soorten folie, ook blinderende folie, worden vakkundig aangebracht, voor een strak resultaat. Wanneer u onze specialisten inschakelt, dan weet u zeker dat er geen luchtbellen ontstaan. Ook blijft dit strakke resultaat voor lange tijd bestaan.

Zoek samen met onze specialisten naar de beste oplossing

Wat betreft auto detailing zijn er zoals u leest veel mogelijkheden bij dé specialist in de omgeving van Rotterdam. Overleg met onze experts over wat voor u de beste oplossing is. U kunt hen bereiken door te bellen naar +31 (0)102613613. Bijzonder: u kunt zelfs WhatsAppen naar dit nummer.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!